Skulle uheldet være ude, så kan du med tryghed henvende dig til os. Vi har mange års erfaring og vi har værktøjet til at reparere samtlige bilmærker. Alle reparationer vi udføre er efter fabrikantens retningslinjer.

Vi løser alle opgaver

Vores mekaniker er veluddannede, og er vant til at lave mange reparationer, serviceeftersyn og udskiftning af diverse dele og meget mere. Vi er altid klar til at rådgive dig i forbindelse med en reparation, og vi holder os naturligvis altid opdateret med udviklingen af biler. Vi laver både små og store reparationer.

Hos os vil vi gerne have, at du skal kunne komme hurtigere videre. Når du bestiller en tid, kan du trille din bil ned på værkstedet, og hente den igen når vi er færdig med den, eller du kan tag en kop kaffe mens du venter.

Kontakt os og få et uforpligtende

Skulle du have spørgsmål i forhold til, hvad vi kan tilbyde dig af reparationer? Så er du altid velkommen til at kontakte os eller komme forbi vores værksted, så vi kan se, hvad vi kan gøre for dig. Vi kommer gerne med et uforpligtende tilbud til dig.