Står du og skal have skiftet sommerdæk om vinterdæk eller omvendt? Eller skal du have skiftet dit hjul og vil du slippe for besværet med? Vi står til rådighed for at hjælpe dig med opgaven, så du hurtig kan komme videre.

Hvorfor skal du skifte til vinterdæk?

Vinterdæk er vigtig at have på din bil, når temperaturen begynder at falde, og vejene bliver glatte og fyldt med sne eller generelt bare våde. Vinterdækkene sørger for sikkerhed både for dig og andre, da dækkende gør at bilen får et bedre vejgreb. Vi anbefaler at du skifter til vinterdæk, når temperaturen er under 7 grader i gennemsnittet.

Hvornår skal du skifte til sommerdæk

Der er mange fordele ved at skifte til sommerdæk i stedet for at køre med vinterdæk. Sommerdæk har en kortere bremselængde, de bliver heller ikke slidt på samme måde som vinterdæk. Desuden bruger din bil mindre brændstof, da de er lavet af hårdere gummi. Når sommeren nærmer sig og frostvejret er væk, er det tid til at skifte vinterdækkene ud med sommerdæk.

Kontakt os og få et uforpligtende

Skulle du have spørgsmål i forhold til udskiftning af dæk og hjul? Så er du altid velkommen til at kontakte os. Vi kommer gerne med et uforpligtende tilbud til dig.